Dansk Backpacker

Turen går til Mexico

Efter vi havde en fantastisk tur til Indonesien i sommer, har det kriblet for at komme afsted lige siden. Vi fik muligheden for at komme afsted i 16 dage henover nytår, og den mulighed vil vi selvfølgelig ikke lade gå til spilde. Vi blev ret hurtigt enige om, at Mexico skulle være destinationen for vores første besøg i Central Amerika.

16 dage er ikke lang tid at rejse i et så stort land som Mexico, men det er nok til at se de fleste højdepunkter. Vi starter i Mexico City og slutter i Cancún på Yucatán-halvøen. Vi får travlt, og har derfor også det meste af turen planlagt. Denne gang rejser vi med et fleksibelt buspas, hvor vi kender ruten på forhånd og selv vælger rejsedagene. Der bliver selvfølgelig tid til både et af de syv verdensvidundere samt dykning.

Turen bliver en smule anderledes, da vi ikke rejser til Mexico for at se dyrelivet. Det er faktisk første gang, at vi vælger en destination, hvor dyrelivet ikke er i fokus. Vi får måske muligheden for at dykke med tyrehajer sidst på turen, hvilket vi overvejer. Først og fremmest ser vi dog frem til sol og varme, mens vi har vinter i Danmark.

Ruten kan ses herunder.

Herunder kan der ses lidt billeder af det, vi ved, vi skal se.

Mexico_City_Zocalo_Cathedral

Mexico City

Mexiko 2006; Mexico City

Teotihuacan

hierve-el-agua-cascada

Hierve El Agua

Cascadas_de_Agua_Azul_Chiapas_by_aladecuervo

Agua Azul

palenque

Palenque

Uxmal

Uxmal

tulum

Tulum

Chichen Itza

Chichen Itza

Cenotes

Cenotes