Dansk Backpacker

Nomineret til “Råd til mere på din rejse”-award blandt 24 andre danske rejsesider og blogs

Så blev vores rejseblog simpelthen nomineret til en online award med følgende begrundelse:

For at imødekomme vores læseres ønske om at finde inspiration til spændende og alternative rejser uden at sprænge budgettet, bringer vi denne online award med fokus på rejsesider, der inspirerer til at rejse på en anderledes måde end blot den klassiske charter.

Det er vi da ret stolt af. Især fordi at vores blog mest af alt startede som en dagbog til os selv, så vi er rigtig glade for, at mange mennesker nu dagligt bruger vores side til inspiration til deres rejser, og at få en fin anerkendelse.

Nomineringen har ingen vinder,  men har udelukkende til fordel at hylde de udvalgte danske rejsesider, der uden tvivl har en passion for at rejse, og som leverer flot og inspirerende indhold, som vores læsere kan have gavn af.”

Beskrivelsen af vores blog er som følger:

Tine og Anders har rejst til samtlige destinationer i verden. Som navnet på deres blog antyder, nyder de mest at rejse som backpackere, da det giver mere frihed og muligheden for rigtig at komme under huden på kulturen i de lande, som de besøger. Bloggen indeholder primært rejseberetninger med billeder, og man kan blandt andet læse om Tine og Anders’ beretning om kaffe og fodbold i Colombia, men de to rejse-entusiaster deler også ud af deres erfaringer og budgetter fra Australien.

Ved at klikke på award-banneret lige herunder, kan du se alle 24 sider og rejseblogs (vi er nr. 9).

 Mikonomi Award: Råd til mere på din rejse