Dansk Backpacker

Next destination: Indonesia

WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

Vi har siden vores tur til Peru været meget i tvivl om, hvor den næste tur skulle gå til. Vi elsker jo oplevelsesrejser, og der er stadig rigtig mange lande, vi drømmer om at besøge. Vi har nu begge fået ferie, og har truffet valget. Til sommer har vi valgt at rejse tilbage og udforske mere af et af klodens mest fantastiske kontinenter. Nærmere bestemt går turen tilbage til Asien. Denne gang satser vi på at få fede tempeloplevelser samt masser af naturoplevelser i form af jungle, orangutanger, vulkaner, risterasser, store varaner og så skal vi endelig have dykkercertificat. Altså en destination som klart opfylder vores ønsker til en fed rejsedestination. Den skarpe geografikyndige har nok regnet ud nu, at turen går til:

Indonesien

Vi har én hel måned til turen denne gang, men da Indonesien er et stort land, så får vi lidt travlt. Oplevelserne, som vi planlægger at skulle se, er disse:

  • Jungleture i Gunung Leuser National Park (Sumatra)
  • Vulkantrekking på Sibayak (Sumatra)
  • Yogyakarta (Java)
  • Bali
  • Dykkercertificat på Gili Air
  • Udforskning af Komodo National Park

Disse destinationer kan ses på nedenstående kort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det eneste vi reelt set ved om rejsen, på nuværende tidspunkt, er, at vi ankommer til Medan (Sumatra), og skal hjem fra Bali én måned senere. Vi ved, at vi får en halv dag i fantastiske Singapore på vej hjem, hvilket vi bestemt ikke er ked af. Vi ved også, at vi skal flyve med Singapore Airlines, hvilket må siges at være en milepæl, da det er første gang, vi flyver med et flyselskab med en 5- star rating. Det skal nok bliver spændende. På nuværende tidspunkt har vi ikke styr på programmet ud over, at vi ved, hvad vi gerne vil opleve. Det skriver vi dog mere om, når rejsen nærmer sig.  Vi glæder os 🙂