Dansk Backpacker

Første rejse til Filippinerne

Så skal vi have lidt gang i bloggen igen. Det er ingen hemmelighed, at vi har været igennem et hårdt år på hjemmefronten, og vores lille globetrotter-famile er blevet udvidet med vores søn Adrian. Han er endnu for lille til at rejse, men så snart han er klar, så vi snart tre bloggere på denne side.

Rejsefeberen kribler dog stadigvæk, og jeg (Anders) tager derfor en lille tur til mit favoritkontinent på 16 dage på egen hånd. I min dagligdag som rejsekonsulent bliver jeg utrolig inspireret af kollegaer og kunder, der rejser på alle klodens kontinenter. I øjeblikket mærker jeg, at Filippinerne stiger i popularitet, og da jeg ikke har været her før, så ville det være en åbenlys udvidelse af mine samling af stempler i passet.

Siden vores tur til Indonesien er jeg blevet fanget af dykning, og det er det overordnede tema for denne rejse til Filippinerne. Allerede inden afrejse ved jeg, at jeg får mindst 20 dyk på denne tur. Samtidig bliver turen krydret med lidt (forhåbentlig) hvalhajer,  som har været på min ønskeliste over drømmeoplevelser, siden jeg startede med at rejse (Se resten af listen her).

Der bliver fuld gas på, selvom jeg kommer til at være på en ret koncentreret del af Filippinerne. Rejsens destinationer er følgende:

image

Legaspi / Donsol hvor hvalhajerne befinder sig.

 

image

Pandan Island hvor jeg skal udvide mit dykkercertifikat og dykke på Apo Reef.

 

 

 

 

 

 

 

 

Puerto Galera hvor der bare skal dykkes igennem.

Puerto Galera hvor der bare skal dykkes igennem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som den skarpe læser nok kan gennemskue, så er vand det overordnede tema for denne rejse. Da Tine og jeg ikke er helt enig om, hvor meget dykning skal fylde på vores fælles rejser. Derfor er tanken, at når jeg nu tager afsted alene, så må jeg hellere lave en masse af det, Tine ikke interesserer sig så meget for. Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk tur.